3

Ianya pasti tentang cinta

Ianya pasti tentang cinta
tunggu sahaja waktu dan ketika

Merah jambu itu warna cinta
mekar seperti sakura
namun mekarnya tidak lah lama
akhirnya gugur siasia

biar cinta seperti air
ada pasang,ada surutnya
kitakan terasa akan ada tiadanya
barulah dihargai sentiasa

cinta itu seperti canvas kosong
corakkan,lakarkan dan warnakan lh
indah,pudar dan kreatif
itu lh cinta anda

jangan hanya pandai berkata-kata
cinta itu perlu dibuktikan
bukan beberapa minit,
tapi seumur hidup
itulah cinta


p/s: Tumpang bahagia untuk teman2 .Insyaallah mungkin mereka telah bertemu cinta sejati. Entry kali ni tentang cinta? ye..sedikit idea dr teman2 tersayang.

8

My Life would suck whiout u


urrrhhhhggggg......
dh mcm rupe panda ni dah,temokkkk n membosankan.


dunno wut to do.
dok sorang2 kt umah sewa,
Bored....
nk nyanyi puas2.....
oyeah......
"my Life,would sucK withOut You"
dedicated lagu nk kt org2 tersayang....
omma,ahbujji,unnie,oppa....kekekekekee
^__<
giler2...malam2 buta nk memekak kah?
haishh~3
wahhhhh miss my parent,ma family...
rindu same mikael,
rindu sama baby baru

Nur Qalesya Syamimi

(baru lpas mandi,kakak buat rambut spark, amacam rock x?...
tomey x? urgghhh....nk geget2....cpuas nk golek2...nk buli3...
wah....dok sorang2 kt umah neh..
xdek orang...
i xbiase okeeey...
makan2..pastu golek2.. owh...mcm ular sawo dah..
tidooo3...mata2 xmo lelap..
haiyaaaa......
sok mau keje mehhhhh...
xkan nk soh faizal tahir nyanyi slamat malam sayang dulu kot...?
bole gaks.........ahaksss.. =p


p/s:- nk lyn suju sampai tertidooo..... masuk mimpi yer oppa...
bareaulsaranghaeeee chu~


4

tak nak lh


saya cakap tak nak, tak nak lah.

dapat email pasal new sit arrangment.

sangat tak suka.

kebudak-budakan sangat. alasan untuk mendapatkan semangat baru sangat tak masuk akal.

kenapa semua jadi mangsa, tak nak keje sini lama2 *merajuk


tolong lah,semangat sudah kering.

rasa bosan untuk kerja untuk HSBB ni makin menjadi.

bosan jugak dilayan macam ni.

dengan masa depan yang tidak terjamin.

saya dah makin tua.,saya nak kerjaya yang stabil

saya nak kawin *sebab xdek org teman makan TT___TT

saya nk kumpul duit banyak2. kerja dah setahun lebih,

tapi simpanan pun xtentu. nasib kerjaya pun tak tentu.

saya taknak cepat mengalah dan mengeluh,rezeki ada dimana2..

tapi saya ni hanya lh pathethic executive

yang beli shampoo pantene botol kecik sebab nk saving -*sangat xmasuk akal



p/s: ada perkara yang lebih besar untuk anda risaukann berbanding sit arrangment kami.. *cloudy mood turn on

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top